Ons advies voor: vloeren in dierenverblijven

Voor een dierenverblijf is het ideaal als de vloer goed schoon te houden is en tegelijkertijd zorgt voor een stabiele ondergrond waardoor uw dier niet uitglijdt.

Hondenkennels

Een vloer met een hamerslagprofiel is goed schoon te houden omdat deze relatief egaal is. De vloer laat zich hierdoor gemakkelijk schoonvegen. Deze kunststoftegel is ook verkrijgbaar zonder klikprofiel waardoor hij bescherming aan de muur biedt.

De kunststofvloertegel met hamerslagprofiel is ook verkrijgbaar met een puzzelmotief. Deze mat is slechts 12mm dik en dat is geschikt voor lage ruimtes. De vloertegels zijn gemakkelijk met elkaar te verbinden zonder dat dit ten koste gaat van de hoogte in de ruimte. Ook hier laat het fijne traanplaatprofiel zich gemakkelijk schoonhouden.

(Paarden)stallen

De kunststof vloertegel fijn traanplaatprofiel is de meest populaire mat voor paardenstallen. De vloer is stevig en geschikt om zwaar te belasten. De tegel met fijn traanplaatprofiel is gemakkelijk met elkaar te verbinden, wat zorgt voor extra stabiliteit. De afmeting is 1200 x 800 en is 22mm dik.

Om stallen schoon te houden is het fijn als water en urine weg kan stromen. Een geperforeerde vloertegel laat vocht door naar de ondergrond, waardoor het naar de afvoer geleid kan worden. Deze vloer heeft een afmeting van 1200 x 800 en is 22 mm dik.

Buitenverblijven

Voor buitenverblijven zijn paddockroosters ideaal. U legt de roosters op het zand en deze klemmen zichzelf vast. Verstevig de stabiliteit van de roosters met wit zand, waardoor uw paarden een stevige ondergrond hebben. Paddockroosters bieden uw dier een droge ondergrond om bijvoorbeeld te eten en/of lopen. 

× Kan ik je helpen?