Ons advies voor: het verharden van evenementen

Met onze kliktegels legt u eenvoudig uw evenement dicht. De tegels klikken in elkaar en kunnen daarom niet verschuiven of omhoog komen. Zo is het rolstoel vriendelijk en is er geen struikel gevaar. Perfect voor looppaden, fietsroutes, tijdelijke parkeerplekken, rondom stages, verkeer etc. De perfecte vervanger van kunststof rijplaten

Welke tegel moet ik hebben?

We hebben drie soorten tegels die wij gebruiken voor de evenementen
– Hamerslag kliktegel 1200 x 800 x 22mm
– Fijn traanplaat kliktegel 1200 x 800 x 22mm
– Steenmotief kliktegel 600 x 800 x 22mm
– Grover nopjes profiel kliktegel 1200 x 800 x 43mm 

De soort hangt af van het gebruik. Deze onderscheiden wij bijvoorbeeld in: Sporthallen, looppaden, fietspaden, zwaarverkeer en de gelegenheid. Laat uw vrijblijvend adviseren welke tegel u moet hebben!

Het transport hebben wij in eigen beheer, hierdoor kunnen wij snel schakelen en zijn de lijntjes kort. Heeft u een specifieke vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. 

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw event. Stuur een mail naar info@pvm-trading.nl of bel/ WhatsApp naar +31854016575

 

De tegels huren

U kunt de tegels via onderstaande link eenvoudig huren. U kunt kiezen uit verschillende opties. Zet in de opmerkingen uw adres, dan zullen wij een prijs geven voor het halen en brengen van de tegels. U kunt natuurlijk ook tegels zelf opkomen halen in ons magazijn. Heeft u een groter evenement vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Stuur een mail naar info@pvm-trading.nl of bel/ WhatsApp naar +31854016575

kliktegels sporthalbescherming huren
× Kan ik je helpen?