Ons advies voor: het stabiliseren van ondergrond

Een onstabiele ondergrond zorgt voor gevaarlijke situaties. Met een (tijdelijke) kunststofvloer egaliseert u de ondergrond.

Evenementen

Voor evenementen is een sterke vloer gewenst. De vloer wordt zwaar belast met verkeer en mensenmassa’s. Om veiligheid te kunnen bieden is het van belang om een stabiele en slijtvaste ondergrond te creëren. Het voordeel van onze tegels ten opzichte van normale kunststof rijplaten is dat deze platen niet kunnen schuiven, er is geen hoogte verschil, geen risico meer op vallen, strak geheel zonder naden, niet meer omhoogkomend modder tussen de platen en ze zijn ook nog eens geschikt voor zwaar verkeer!

De kunststof vloertegel fijn traanplaatprofiel is geschikt om zwaar te belasten en daarom ideaal om te gebruiken bij evenementen of magazijnen. De kunststof vloertegel met fijn traanplaatprofiel is verkrijgbaar in 2 diktes: 22mm en 43mm. Beiden zijn geschikt voor een zware belasting. Wordt uw vloer voor langere tijd zeer heftig belast? Kies dan voor de 43mm. Voor alle overige gevallen is de 22mm een zeer geschikte uitkomst!

De kunststofvloertegel met grover nopjesprofiel is zo geproduceerd dat de mat op ieder punt even sterk en verdeelt de krachten gelijkmatig over de hele vloer. Dit maakt dat deze kunststof vloer een extreme puntbelasting aankan.

Om op te kunnen bouwen is een tijdelijk rijpad op broze ondergronden gewenst. Met een kunststof rijplaat maakt u onverharde ondergronden begaanbaar voor verkeer en kunt u gemakkelijk op de gewenste locatie komen. Rijplaten van kunststof zijn licht van gewicht en hierdoor makkelijker te leggen dan een houten of stalen rijplaat. Echter kunnen deze wel schuiven. Met onze klikmatten maakt u een pad die gegarandeerd stabiel en recht blijft liggen!

Parkeerplaatsen

Een roostervloertegel is perfect voor het aanleggen van parkeerplaatsen. Het rooster biedt ruimte voor het gras om te groeien, wat resulteert in een mooie groene parkeerplaats. Regenwater kan hierdoor goed worden opgenomen in de grond en het gerecyclede kunststof met zijn klikrand biedt een stabiele ondergrond. De roostertegel is aan te vullen met greenSand siersplit, wat maakt dat het de uitstoot van co2 bindt. Hierdoor bent u zeer milieu bewust bezig!

Looppaden en terrassen

De multimat vloertegel is voorzien van een fraai steenmotief en dat maakt hem geschikt voor veel doeleinden. Doordat de mat handig aan elkaar te bevestigen is door middel van de klikrand, stabiliseert deze de ondergrond. Dit is ideaal voor de aanleg van looppaden en (dak)terrassen.

Kamperen & zwembaden

Stabiliseer de ondergrond in uw (voor)tent eenvoudig met de kunststof multimat. Het kunststof voelt warm aan en dat is ideaal wanneer u kampeert. Deze vloertegel heeft een steenmotief, wat zorgt voor een decoratieve aanblik. Deze mat kunt u ook gebruiken als ondergrond voor uw zwembad. Zo komen er nooit scheuren in en heeft uw zwembad een sterke basis! De mat heeft een handige klikrand waardoor deze snel te leggen en uit elkaar te halen is. De multimat heeft een dikte van 22 mm.

× Kan ik je helpen?