Ons advies voor: beschermen van ondervloeren

Een kunststofvloer is ideaal voor het beschermen en egaliseren van uw ondervloer. Al onze vloeren zorgen voor stabiliteit en klikken eenvoudig in elkaar. Wilt u uw ondervloer beschermen? Lees hieronder welke kunststof vloertegel het meest geschikt is. Wilt u zich uitgebreid laten adviseren over welke kunststofvloer het meest geschikt is voor uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op.

Magazijnen en werkplaatsen

In magazijnen is een sterke vloer gewenst. De vloer wordt zwaar belast met vracht en verkeer. Een stabiele en slijtvaste ondergrond is nodig om de veiligheid van uw medewerkers te garanderen.

De kunststof vloertegel met fijn traanplaatprofiel is verkrijgbaar in de diktes 22mm en 43mm. Beiden zijn geschikt voor een zware belasting. Wordt de vloer zeer intensief belast met zware voorwerpen en voertuigen dan kunt u kiezen voor een 43mm. Voor alle overige omstandigheden is de 22mm een zeer geschikte uitkomst. Het fijne traanplaatprofiel is gemakkelijk schoon te houden met een bezem en zorgt voor een goede antislip.

De kunststofvloertegel met grover nopjesprofiel is zo geproduceerd dat de mat op ieder punt even sterk en verdeelt de krachten gelijkmatig over de hele vloer. Dit maakt dat deze kunststof vloer een extreme puntbelasting aankan. Het fijne profiel is ideaal is voor bijvoorbeeld evenementen.

Heeft u niet veel hoogte in uw ruimte en wilt u toch een beschermende of stabiliserende laag op de vloer aanbrengen? De puzzel kunststof vloertegel met hamerslagprofiel heeft een dikte van slechts 12mm. De mat is gemakkelijk schoon te houden en wordt veelal gebruikt bij houtzagerijen autogarages, evenementen, bouwlocaties en vele andere omstandigheden. De mat is ook beschikbaar met klikprofiel, die zijn 22mm dik en net wat robuuster en zijn geschikter wanneer uw vloer niet helemaal gelijk is. De 12mm variant hebben we ook zonder enige verbinding. Die wordt gebruikt voor muurbescherming.

Showroom- en bedrijfsvloeren

De multimat vloertegel is voorzien van een fraai steenmotief en dat maakt hem geschikt voor veel doeleinden. Hij wordt veel ingezet voor de aanleg van looppaden, bij kamperen, in gebouwen en showrooms. De mat is 22mm dik en bevat een klikrand, waardoor hij makkelijk te leggen en uit elkaar te halen is. Dit maakt de multimat ideaal in situaties waarbij hij veelvuldig verplaatst moet worden.

Serres en terrassen

Bent u op zoek naar een handige manier om uw serre of terras aan te leggen? De multimat vloer is gemakkelijk te leggen. De vloertegel heeft een fraai steenmotief wat zorgt voor een decoratieve aanblik. Deze vloertegel is 22 mm dik.

× Kan ik je helpen?