Los gestort wegenzout (vanaf 30 ton)

Vanaf: 121 incl. btw.

Wegenzout, ook bekend als strooizout of dooimiddel, is het zout dat in de winter op de wegen wordt gestrooid om gladheid te bestrijden. Dit is nodig als u uw looppad, rijbaan of fietspaden begaanbaar wil houden tijdens hevige vorst. Strooizout is ook verkrijgbaar in zakken van 20 kg, per pallet van 48 zakken van 20 kg, in big bags van 1.000 kg.

De minimale afnamehoeveelheid van strooizout los gestort is per 30 ton.

Hoeveelheid Aantal Prijs per stuk
30 t/m 60 ton 30 - 60 145,20
61 t/m 90 ton 61 - 90 139,15
91 t/m 120 ton 91 - 120 133,10
121+ ton 121 + 121
Inclusief gratis verzending!
Waarom PVM Trading?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bestelling op maat mogelijk via offerte

Veilig betalen via iDeal, Bancontact of op rekening

Gratis verzenden v.a. € 125 en altijd gratis afhalen

Levering in België mogelijk

Los gestort wegenzout. Ons premium wegenzout, in grote kwantiteit.
Ons wegenzout in grote kwantiteit, de ideale keuze om gladheid te bestrijden bij grootschalige projecten. Deze bulkhoeveelheid wordt met een vrachtwagen gebracht, minimumafname is 30 ton. Ons strooizout is een essentieel middel in de strijd tegen gladheid. Het werkt door het vochtgehalte op het wegdek te verminderen, waardoor het vriespunt van het water daalt. Dit voorkomt de vorming van een gladde ijslaag, waardoor wegen, trottoirs en fietspaden veiliger worden voor iedereen. De kwaliteit van ons strooizout garandeert een effectieve aanpak van gladheid. Het is direct leverbaar uit voorraad, zodat u snel kunt handelen wanneer de weersomstandigheden daarom vragen.

Toepassing: Perfect voor gemeenten, hoveniersbedrijven, grote bedrijfsterreinen en projecten die een omvangrijke oplossing voor gladheidsbestrijding vereisen. Kies voor los gestort wegenzout en zorg voor veilige wegen en paden.

Strooiservice
Wilt u uw terrein ‘s winters toegankelijk houden voor uw leveranciers, medewerkers en klanten, maar beschikt u zelf niet over de capaciteit om dit bij te houden? PVM-Trading biedt ook een sneeuwschuif- en strooiservice, waarbij we diverse bedrijventerreinen in regio Amersfoort, Nijkerk en Almere ‘s winters begaanbaar houden. Kijk op pvm-gladheidsbestrijding voor de mogelijkheden.

Waarom PVM-Trading? Wij zijn dé leverancier voor kunststoffen, vloertegels, wegenzout, zonnepanelen, diensten en meer! Samen met onze zusterbedrijven Pieter van Middelaar B.V. en PVM Solar B.V. regelen wij ons eigen transport en verlenen naar wens extra services. Denk hierbij aan het leggen van vloertegels, zonnepanelen of het ondernemen van groen-, en grondwerk. Daarnaast hebben wij een sterke duurzaamheidsambitie. We bieden verschillende duurzame producten en services aan, kijk bijvoorbeeld een keer naar ons CO2 neutrale stooizout!

Extra informatie

Gewicht 1000 kg
Levermethode

Los gestort

CO2 neutraal

Nee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Los gestort wegenzout (vanaf 30 ton)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *