PVC / Kunststof vloertegel hamerslagprofiel 600 x 800 x 22 mm

15,74 incl. BTW

Geschikt voor o.a.: vloerbescherming, dierenverblijven en paardenstallen.

100 op voorraad

Waarom PVM Trading?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bestelling op maat mogelijk via offerte

Veilig betalen via iDeal, Bancontact of op rekening

Gratis verzenden v.a. € 75 en altijd gratis afhalen

Levering in België mogelijk

De kunststof vloertegel met een hamerslag profiel is stevig en ligt zeer stabiel. De hamerslagtegels zijn gemakkelijk schoon te maken en bieden anti slip. De vloer wordt meestal toegepast in paardenstallen maar ook in paardentrailers of als vloer in bedrijfsbussen. De 12 mm tegels met hamerslagprofiel zijn ook geschikt ter bescherming van muren.

De vloertegel is 22 mm dik en is licht van gewicht. De kunststof vloertegel hamerslagprofiel wordt veelal gebruikt voor grotere oppervlaktes waar u zeker wil zijn van grip, zoals: looppaden, paardenstallen, bedrijfshallen, magazijnen, koelcellen etc. De anti slip zorgt voor stabiliteit, veiligheid en bescherming. Bent u op zoek naar een manier om uw muren en/of plafond te beschermen? Onze andere kunststoftegel met hamerslagprofiel met een dikte van slechts 12 mm biedt hier de uitkomst!

Deze PVC mat is Bfl-s1 geclassificeerd. Dat houdt in dat dit product een zeer kleine bijdrage heeft aan vuur bij een brand. Tevens is het gemaakt van gerecycled materiaal.

Extra informatie

Gewicht 11,5 kg
Afmetingen 80 × 60 × 2,2 cm
Anti slip

++

Gerecycled

Ja

Brandveiligheid

Bfl-s1

Klikrand

Ja

Toepassing vloertegel

Bedrijfshal, magazijnen en showrooms, Stalvloeren en overige dierenverblijven