PP T-stuk 90° t.b.v. druppelslang

1,80 incl. BTW

Geschikt voor 16 x 16 x 16mm druppelslang

Waarom PVM Trading?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bestelling op maat mogelijk via offerte

Veilig betalen via iDeal, Bancontact of op rekening

Gratis verzenden v.a. € 75 en altijd gratis afhalen

Levering in België mogelijk

Met deze t-verbinder kunt u gemakkelijk uw druppelslang verlengen en een aftakking maken. Het hulpstuk is gemakkelijk te monteren en ook te demonteren. Zo kunt u dit hulpstuk altijd weer toepassen wanneer de slang aangepast wordt. Dit maakt hem zeer duurztaam en veelzijdig. De t-verbinder zorgt voor een lekvrije, solide verbinding die stand houdt onder zware omstandigheden. Hij is gemaakt is van het sterke polypropeen (pp). Dit materiaal is goed te recyclen en heeft een goede chemische bestendigheid.

Druppelslang hulpstukken: gemakkelijk te hergebruiken

Deze druppelslang hulpstukken zijn zeer handig in gebruik en hebben een perfecte pasvorm. Wanneer u de slang aanpast door hem bijvoorbeeld in te korten kunt u de hulpstukken eenvoudig demonteren en weer monteren op de aangepaste slang. Dit maakt de hulpstukken veelzijdig. Dankzij de rechte en knie koppeling kunt u verschillende lengtes druppelslang gemakkelijk aan elkaar verbinden. Ook is een aftakking mogelijk dankzij het t-stuk. De koppelstukken kunnen ook worden gebruikt voor het koppelen van druppelleiding aan PE leiding.

Voor een professionele, hoogwaardige afsluiting van de slang is er de afdichtstop. De ergonomische spikes zorgen dat de druppelleiding altijd op de gewenste plek blijft. Zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden. De PVC puntstukken zijn inzetbaar om de druppelslang te verbinden met zowel pvc als tyleenleiding. Alle druppelleiding hulpstukken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn volledig waterdicht. Zo bent u altijd verzekerd van de best mogelijke aansluitingen.

Wilt u weten welke hulpstukken nodig zijn om uw druppelsysteem compleet te maken? Neem dan contact met ons op voor advies!