PP klem eindkap 16mm t.b.v. druppelbevloeiing

1,20 incl. btw.

Eenvoudig uw druppelslang afsluiten

Waarom PVM Trading?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bestelling op maat mogelijk via offerte

Veilig betalen via iDeal, Bancontact of op rekening

Gratis verzenden v.a. € 125 en altijd gratis afhalen

Levering in België mogelijk

PP klem eindkap 16mm t.b.v. druppelbevloeiing
De afdichtstop zorgt voor een hoogwaardige, professionele afsluiting van uw druppelslang. Zo wordt een lekvrije, afdopping van uw druppelleiding gegarandeerd. De stop is zeer gemakkelijk te monteren en demonteren wanneer de slang aangepast wordt. Zo kunt u dit hulpstuk altijd weer hergebruiken.

Druppelslang hulpstukken: gemakkelijk te hergebruiken
Deze druppelslang hulpstukken zijn zeer handig in gebruik en hebben een perfecte pasvorm. Wanneer u de slang aanpast door hem bijvoorbeeld in te korten kunt u de hulpstukken eenvoudig demonteren en weer monteren op de aangepaste slang. Dit maakt de hulpstukken veelzijdig. Dankzij de rechte en knie koppeling kunt u verschillende lengtes druppelslang gemakkelijk aan elkaar verbinden. Ook is een aftakking mogelijk dankzij het t-stuk. De koppelstukken kunnen ook worden gebruikt voor het koppelen van druppelleiding aan PE leiding.

Voor een professionele, hoogwaardige afsluiting van de slang is er de afdichtstop. De ergonomische spikes zorgen dat de druppelleiding altijd op de gewenste plek blijft. Zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden. De PVC puntstukken zijn inzetbaar om de druppelslang te verbinden met zowel pvc als tyleenleiding. Alle druppelleiding hulpstukken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn volledig waterdicht. Zo bent u altijd verzekerd van de best mogelijke aansluitingen.

Wilt u weten welke hulpstukken nodig zijn om uw druppelsysteem compleet te maken? Neem dan contact met ons op voor advies!

Waarom PVM-Trading? Wij zijn dé leverancier voor kunststoffen, vloertegels, wegenzout, zonnepanelen, diensten en meer! Samen met onze zusterbedrijven Pieter van Middelaar B.V. en PVM Solar B.V. regelen wij ons eigen transport en verlenen naar wens extra services. Denk hierbij aan het leggen van vloertegels, zonnepanelen of het ondernemen van groen-, en grondwerk. Daarnaast hebben wij een sterke duurzaamheidsambitie. We bieden verschillende duurzame producten en services aan, kijk bijvoorbeeld een keer naar ons CO2 neutrale stooizout!

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PP klem eindkap 16mm t.b.v. druppelbevloeiing” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *