GreenSand potgrond

19,30310,50 incl. BTW

Bevorder de groei van uw planten in huis of tuin met greenSand potgrond. Deze grond is voorzien van het CO₂-neutraliserende mineraal Olivijn. Uw planten zijn door het gebruik van greenSand potgrond niet alleen beresterk, maar u helpt ook mee aan het terugdringen van de uitstoot van CO₂ en aan een schonere wereld. De potgrond is verkrijgbaar in zakken van 20kg, in Big bags, per 0,5 kuub, of in bulk (los gestort per ton).

Waarom PVM Trading?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bestelling op maat mogelijk via offerte

Veilig betalen via iDeal, Bancontact of op rekening

Gratis verzenden v.a. € 75 en altijd gratis afhalen

Levering in België mogelijk

GreenSand potgrond is potgrond verrijkt met het mineraal Olivijn. Dit mineraal levert extra voedingsstoffen (onder andere magnesium) en dit bevordert de groei van uw planten tot wel 8 weken lang. Deze grond heeft een losse structuur, wat de ontwikkeling van de wortels van uw plant bevordert.

GreenSand potgrond bevat geselecteerde turfsoorten en NPK-meststoffen met sporenelementen. De grond is verrijkt met stikstof, fosfor en kalium. Dit stimuleert de groei van planten en zorgt voor een mooie groene kleur. Gebruik greenSand potgrond voor uw kamerplanten, balkon- of terrasplanten of tuin.

Extra informatie

Gewicht N/B
Lever formaat

Zak 20kg, Pallet (120st), Mini big bag 0,5 kuub, Big bag 1 kuub, 30T

Co2 opname

25 (kg Co2/ton product

Extra

GreenSand potgrond wordt samengesteld uit de beste veensoorten en de voedingsstoffen komen van een speciale NPK meststof met sporenelementen. GreenSand potgrond bevat gebalanceerde voeding voor 8 weken.

Korrelgrootte

200 – 900 µm