GreenSand Olivijn Siersplit (16-32mm)

24,143.630,00 incl. BTW

Verminder de uitstoot van CO₂ terwijl u uw oprit aanlegt, het is mogelijk met greenSand Siersplit! Deze decoratieve steen wordt vaak gebruikt bij de aanleg van tuinen en terrassen. GreenSand Siersplit is verkrijgbaar in 3 verschillende korrelgroottes: 2-6 mm, 8-16 mm en 16-32 mm. Vaak geldt hier hoe groter de steen, hoe decoratiever de aanblik. GreenSand Siersplit is verkrijgbaar in zakken van 20kg, in big bags, per 0,5 kuub of los gestort (per ton en tot 24 ton).

2-6 mm
Zeer geschikt als onderlaag voor terrasblokken, plavuizen en klinkers of voor erven, wandelpaden en groene daken.

8-16 mm
Toe te passen in tuinen, terrassen, wandelpaden en groene daken.

16-32 mm
Geschikt voor decoratieve tuinen, terrassen.

Waarom PVM Trading?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bestelling op maat mogelijk via offerte

Veilig betalen via iDeal, Bancontact of op rekening

Gratis verzenden v.a. € 75 en altijd gratis afhalen

Levering in België mogelijk

GreenSand Siersplit bestaat voor meer dan 90% uit Olivijn. Dit mineraal voedt en ontzuurt de bodem en gaat de groei van mossen, onkruid en algen tegen. Hierdoor behoudt het siersplit zijn grijs-groene kleur. Daarnaast vermindert het de uitstoot van CO₂. Hiervoor geldt: hoe kleiner de olivijnsteen is, hoe sneller CO₂ opgeruimd wordt. Elke kilo greenSand ruimt 1kg CO₂ op.

GreenSand Siersplit op groene daken
Een groen dak biedt veel voordelen in stedelijke gebieden. Na een harde regenbui stroomt het water in een omgeving met veel bebouwing en beton makkelijk weg en dit kan leiden tot wateroverlast. Een groen dak vangt meer regenwater op dan een dak zonder planten; het groen zorgt ervoor dat het water langer vastgehouden wordt. Dit levert een positieve bijdrage aan het verminderen van de belasting van ons rioleringsstelsel.

Daarnaast zorgt een groen dak voor isolatie, waardoor de temperatuur in het gebouw omlaaggaat en geluid gedempt wordt. Het draagt bij aan de biodiversiteit en de opname van CO₂. Versterk de CO₂ neutraliserende werking van uw dak door de producten van greenSand.

Extra informatie

Lever formaat

Zak 20kg, Pallet (60st), Big bag 800kg, Big bag 1600kg, Bulk per 30T

Co2-opname

1.000 (kg Co2/ton product)

Korrelgrootte

16 – 32 mm