GreenSand menggranulaat

Vanaf: 96,80 incl. btw.

Menggranulaat wordt gebruikt om bijvoorbeeld een oprit of parkeerplaats mee te funderen. Het is ook een goedkope manier om een pad mee te verharden. Het biedt een perfecte stabilisatie laag op onverharde ondergronden. GreenSand menggranulaat is verkrijgbaar per big bag 800kg, big bag 1.600kg en in bulk per ton.

Waarom PVM Trading?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bestelling op maat mogelijk via offerte

Veilig betalen via iDeal, Bancontact of op rekening

Gratis verzenden v.a. € 125 en altijd gratis afhalen

Levering in België mogelijk

GreenSand menggranulaat
PVM-Trading is verkoper van greenSand menggranulaat, een innovatief product dat de standaard zet in duurzame bouwmaterialen. Dit menggranulaat, een combinatie van gebroken puin en greenSand Olivijn, is niet alleen perfect voor de fundering van parkeerplaatsen, opritten en bouwprojecten, maar draagt ook actief bij aan het verminderen van CO₂ in de atmosfeer.

Innovatief en milieuvriendelijk
Dit menggranulaat onderscheidt zich van traditionele granulaatsoorten door de toevoeging van greenSand Olivijn. Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat elke ton van ons menggranulaat ongeveer 50 kg CO₂ uit de lucht opneemt. Dit maakt het een uitstekende keuze voor milieubewuste projecten en draagt bij aan de strijd tegen klimaatverandering.

Sterke en betrouwbare fundering
Ons menggranulaat is ideaal voor het creëren van een sterke en betrouwbare fundering. Het is perfect geschikt voor parkeerplaatsen, opritten en als onderlaag in diverse bouwprojecten. De robuuste kwaliteit van het gebroken puin gecombineerd met de natuurlijke eigenschappen van Olivijn zorgt voor een duurzame en stabiele basis. Menggranulaat kan worden toegepast in een breed scala aan projecten. Van het aanleggen van stevige parkeerplaatsen en opritten tot het verstevigen van funderingen in de bouw, ons menggranulaat levert overal uitstekende prestaties.

Levering en kwaliteitsgarantie
Kies voor greenSand menggranulaat van PVM-Trading voor uw volgende project en draag bij aan een duurzamere toekomst. Met elke ton die u gebruikt, helpt u actief mee aan het verminderen van CO₂ in de atmosfeer, terwijl u verzekerd bent van een sterke en betrouwbare fundering. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. Samen bouwen we aan een groenere en duurzamere wereld.

Extra informatie

Gewicht N/B
Lever formaat: No selection

Big bag 800kg, Big bag 1600kg, Bulk per 30T

Co2-opname: No selection

1.000 (kg Co2/ton-product

Extra: No selection

Water- en luchtdoorlatend, Algen, Mos en onkruid werend

Korrelgrootte: No selection

0 – 18 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GreenSand menggranulaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *