GreenSand halfverharding (0-8mm)

228,693.630,00 incl. BTW

Stabiliseer de ondergrond van wandel-, fietspaden of andere toepassingen met greenSand halfverharding. Dit natuurproduct is zeer geschikt als toplaag voor halfverharding van bermen, parkeerterreinen, pleinen en wandel- en fietspaden. Regenwater kan goed doorstromen naar de bodem, waar de toegevoegde mineralen de grond voeden en tegelijkertijd de uitstoot van CO₂ verminderen. GreenSand halfverharding is verkrijgbaar in zakken van 20kg, in big bags van 800kg, big bags van 1.600kg en los gestort (per ton).

Waarom PVM Trading?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bestelling op maat mogelijk via offerte

Veilig betalen via iDeal, Bancontact of op rekening

Gratis verzenden v.a. € 75 en altijd gratis afhalen

Levering in België mogelijk

GreenSand halfverharding wordt als onderbouw en als toplaag toegepast voor halfverharding van bermen, parkeerterreinen, pleinen en paden. Onze halfverharding is een natuurproduct. Het bestaat uit korrels Olivijn met een grootte van 0-8 mm. Het heeft een gunstige zeefkromme en een hoge haakweerstand wat zorgt voor een stabiele ondergrond. Verder is het water- en luchtdoorlatend.
GreenSand halfverharding onderscheidt zich van andere soorten zand en stenen doordat het CO₂ opruimt. Door andere soorten zand en stenen te vervangen door greenSand wordt CO₂ onomkeerbaar uit de atmosfeer opgenomen. Hiermee draagt u een steentje bij aan een leefbare toekomst.
Onze halfverharding wordt gewonnen uit duniet. Het gesteente bestaat uit meer dan 90% Olivijn. Indien gewenst kan het originele rapport van de samenstellingsanalyse verstrekt worden. GreenSand halfverharding is goedgekeurd onder het bouwstofbesluit EN 13242.
Wij leveren greenSand halfverharding in zakken van 20 kg, big bags van 800 of 1600 kg en in bulk per ton.

De hoeveelheid op te ruimen CO₂ wordt vastgelegd in greenSand CO2 Certificaten, afhankelijk van gewicht, gradatie en vocht- en weersomstandigheid van het Olivijn.

● greenSand waterdoorlatende halfverharding

● parkeerplaatsen, opritten, fiets- en wandelpaden

● overrijdbare bermen, spoorpaden

1 kg greenSand bindt 1 kg CO₂ uit de lucht, waardoor klimaatverandering wordt verminderd.

1 kg greenSand S bindt 1 kg CO₂ uit de lucht, waardoor klimaatverandering wordt verminderd.

 

Extra informatie

Lever formaat

Zak 20kg, Big bag 800kg, Big bag 1600kg, Bulk per 30T

Co2-opname

1.000 (kg Co2/ton product)

Certificering

EN13242, SPC 173

Korrelgrootte

0 – 8 mm