GreenSand halfverharding (0-8mm)

Vanaf: 228,69 incl. btw.

Stabiliseer de ondergrond van wandel-, fietspaden of andere toepassingen met greenSand halfverharding. Dit natuurproduct is zeer geschikt als toplaag voor halfverharding van bermen, parkeerterreinen, pleinen en wandel- en fietspaden. Regenwater kan goed doorstromen naar de bodem, waar de toegevoegde mineralen de grond voeden en tegelijkertijd de uitstoot van CO₂ verminderen. GreenSand halfverharding is verkrijgbaar in zakken van 20kg, in big bags van 800kg, big bags van 1.600kg en los gestort (per ton).

Waarom PVM Trading?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bestelling op maat mogelijk via offerte

Veilig betalen via iDeal, Bancontact of op rekening

Gratis verzenden v.a. € 125 en altijd gratis afhalen

Levering in België mogelijk

GreenSand halfverharding
Ontdek de unieke eigenschappen van GreenSand halfverharding, een natuurlijk en duurzaam product, perfect voor de halfverharding van bermen, parkeerterreinen, pleinen en paden. Onze halfverharding, bestaande uit Olivijn korrels van 0-8 mm, biedt niet alleen een stabiele ondergrond maar draagt ook bij aan een beter milieu door actief CO₂ uit de atmosfeer op te nemen.

Natuurlijk, stabiel en veelzijdig
GreenSand halfverharding is een natuurproduct, gewonnen uit duniet, en bestaat voor meer dan 90% uit Olivijn. Deze samenstelling zorgt voor een gunstige zeefkromme en hoge haakweerstand, wat resulteert in een stabiele en duurzame ondergrond. Bovendien is onze halfverharding water- en luchtdoorlatend, wat bijdraagt aan een gezonde bodemstructuur.Wat GreenSand halfverharding onderscheidt van andere materialen, is het vermogen om CO₂ uit de atmosfeer op te nemen. Door het vervangen van traditionele zand- en steensoorten door GreenSand, draagt u actief bij aan het verminderen van klimaatverandering. Dit proces wordt vastgelegd in onze greenSand CO2 Certificaten, die de hoeveelheid opgeruimde CO₂ aangeven. Onze halfverharding is ideaal voor diverse toepassingen, waaronder overrijdbare bermen, spoorpaden, parkeerplaatsen, opritten, en fiets- en wandelpaden. Het biedt een stevige, maar waterdoorlatende oplossing voor vele infrastructuurprojecten.

Levering en kwaliteitsgarantie
Wij leveren greenSand halfverharding in verschillende verpakkingen: zakken van 20 kg, big bags van 800 of 1600 kg, en in bulk per ton. Daarnaast voldoet onze halfverharding aan het bouwstofbesluit EN 13242, en kan op verzoek een rapport van de samenstellingsanalyse verstrekt worden. Kies voor GreenSand halfverharding voor uw volgende project en draag bij aan een duurzamere toekomst. Met elke kilogram GreenSand bindt u 1 kg CO₂ uit de lucht, waardoor u actief meewerkt aan het verminderen van klimaatverandering. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. Samen werken we aan een groenere toekomst.

Extra informatie

Lever formaat: No selection

Zak 20kg, Big bag 800kg, Big bag 1600kg, Bulk per 30T

Co2-opname: No selection

1.000 (kg Co2/ton product)

Certificering: No selection

EN13242, SPC 173

Korrelgrootte: No selection

0 – 8 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GreenSand halfverharding (0-8mm)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *