GreenSand emmer 5kg

16,88 incl. BTW

Verbeter de bodem van uw tuin met de unieke bodemverbeteraar van greenSand. Deze voedt niet alleen uw tuin, maar vermindert tegelijkertijd de uitstoot van CO₂. Dit product is verkrijgbaar in een handige emmer van 5kg en is zeer geschikt om te gebruiken in uw tuin.

Waarom PVM Trading?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bestelling op maat mogelijk via offerte

Veilig betalen via iDeal, Bancontact of op rekening

Gratis verzenden v.a. € 75 en altijd gratis afhalen

Levering in België mogelijk

Voed uw tuin en draag bij aan het verbeteren van het klimaat! De bodemverbeteraar van greenSand bevat het mineraal Olivijn. Dit mineraal zet CO₂ en water om naar andere mineralen zoals magnesium. Dit zijn weer belangrijke voedingsstoffen voor uw tuin. Hierdoor helpt het tegen de verzuring van uw bodem en hoeft u geen extra kalk toe te voegen. GreenSand bodemverbeteraar is ook wel een natuurlijke kalkvervanger.

Door de langdurige afgifte van magnesium door het mineraal Olivijn, verbetert het groen in uw tuin. Magnesium is namelijk belangrijk voor de aanmaak van bladgroen. Daarnaast helpt deze bodemverbeteraar groene aanslag van stenen en tegels te verminderen. Hiermee voorkomt u gladde oppervlakten in uw tuin. Wilt u dit product liever eerst uitproberen voordat u een emmer van 5kg aanschaft? Bekijk dan onze handige strooibus van 2kg.

Extra informatie

Gewicht

5kg

Co2-opname

1.000 (kg Co2/ton product)

Extra

Voor particulier gebruik, tuinen, plantenbakken, bodemverbeteraar, etc

Korrelgrootte

200 – 900 µm