Dyka PVC manchet SN8 knevelinlaat

Vanaf: 48,78 incl. btw.

Waarom PVM Trading?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bestelling op maat mogelijk via offerte

Veilig betalen via iDeal, Bancontact of op rekening

Gratis verzenden v.a. € 125 en altijd gratis afhalen

Levering in België mogelijk

Om een aansluiting te maken op het hoofdriool voor een put of buis.

Belangrijke kenmerken:

  • Veelzijdige toepassingen: het koppelstuk is geschikt voor vele verschillende toepassingen, waardoor het een ideale keuze is voor diverse projecten en sectoren.
  • Duurzaam: dit koppelstuk heeft een lange levensduur en is 100% recyclebaar.
  • Eenvoudige installatie: eerst boor je een gat met de gatzaag. Het is van belang dat het gat goed rond strak gezaagd wordt. Vervolgens verwijder je eventuele bramen. Als het boorgat netjes is afgewerkt plaats je de knevelinlaat. Dit aansluitstuk kun je vastzetten op de hoofdbuis door de twee hendels gelijkmatig omlaag te drukken. Hiermee vergrendel je de inlaat zodat deze niet meer los kan komen. Vervolgens kun je de rioleringsbuis in de knevelinlaat drukken en heb je een nieuwe aansluiting gemaakt op het hoofdriool.
  • Betrouwbare kwaliteit: producten van Dyka bieden een betrouwbare kwaliteit en een robuuste verbinding die u kunt vertrouwen.

Wij bieden naast koppelstukken ook PVC buizen en andere relevante artikelen aan. Deze kunt u vinden door op deze link te klikken. Vertrouw op PVM-Trading en Pipelife voor uw PVC koppelstukken en ervaar een betrouwbare buisverbinding, keer op keer!

Waarom PVM-Trading? Wij zijn dé leverancier voor kunststoffen, vloertegels, wegenzout, zonnepanelen, diensten en meer! Samen met onze zusterbedrijven Pieter van Middelaar B.V. en PVM Solar B.V. regelen wij ons eigen transport en verlenen naar wens extra services. Denk hierbij aan het leggen van vloertegels, zonnepanelen of het ondernemen van groen-, en grondwerk. Daarnaast hebben wij een sterke duurzaamheidsambitie. We bieden verschillende duurzame producten en services aan, kijk bijvoorbeeld een keer naar ons CO2 neutrale stooizout!

Extra informatie

Type

Dyka PVC knevelinlaat 250x125mm zonder zetting SN, Dyka PVC knevelinlaat 250x160mm zonder zetting SN8, Dyka PVC knevelinlaat 315x125mm zonder zetting SN8, Dyka PVC knevelinlaat 315x160mm zonder zetting SN8, Dyka PVC knevelinlaat 400x160mm zonder zetting SN8, Dyka PVC knevelinlaat 500x160mm zonder zetting SN8

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dyka PVC manchet SN8 knevelinlaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *