Dyka PVC HWA bocht grijs 45° mof/spie

Vanaf: 1,48 incl. btw.

Waarom PVM Trading?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bestelling op maat mogelijk via offerte

Veilig betalen via iDeal, Bancontact of op rekening

Gratis verzenden v.a. € 125 en altijd gratis afhalen

Levering in België mogelijk

Dyka PVC HWA bocht grijs 45° mof/spie
Met een PVC HWA bocht maakt u een bocht van 45 graden in uw hemelwaterafvoer. Omdat de bovenzijde van de PVC HWA bocht om de regenpijp wordt geschoven en de onderzijde van de PVC HWA bocht in een regenpijp past, heeft u direct een waterdichte verbinding. Het is niet nodig om de verbinding te verlijmen.
Mocht er onverhoopt een keer een verstopping ontstaan in de regenwaterafvoer, dan kunt u de onderdelen uit elkaar halen en na het verwijderen van de verstopping weer in elkaar zetten.

De PVC HWA bocht heeft een hoek van 45 graden en is voorzien van het KOMO keurmerk. De PVC HWA bocht heeft een grijze kleur en is voorzien van een mof uiteinde aan de ene kant en een spie uiteinde aan de andere kant. De zijde met een mof uiteinde kunt u over een regenpijp heen schuiven. De zijde met het verjongd spie eind kan in een regenpijp van dezelfde diameter worden geschoven.

Waarom PVM-Trading? Wij zijn dé leverancier voor kunststoffen, vloertegels, wegenzout, zonnepanelen, diensten en meer! Samen met onze zusterbedrijven Pieter van Middelaar B.V. en PVM Solar B.V. regelen wij ons eigen transport en verlenen naar wens extra services. Denk hierbij aan het leggen van vloertegels, zonnepanelen of het ondernemen van groen-, en grondwerk. Daarnaast hebben wij een sterke duurzaamheidsambitie. We bieden verschillende duurzame producten en services aan, kijk bijvoorbeeld een keer naar ons CO2 neutrale stooizout!

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Extra informatie

Diameter: No selection

Dyka HWA bocht 60mm 45° mof/spie, Dyka HWA bocht 70mm 45° mof/spie, Dyka HWA bocht 80mm 45° mof/spie, Dyka HWA bocht 100mm 45° mof/spie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dyka PVC HWA bocht grijs 45° mof/spie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *