Drainage put 315mm H=1000mm 2x80mm klikaansluiting 0°-180° + 2xeinddeksel, zandvang 100mm

181,50 incl. btw.

Waarom PVM Trading?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bestelling op maat mogelijk via offerte

Veilig betalen via iDeal, Bancontact of op rekening

Gratis verzenden v.a. € 125 en altijd gratis afhalen

Levering in België mogelijk

Drainageput
Laat je drainagesysteem optimaal functioneren door gebruik te maken van een drainageput, dit wordt ook wel een controleput genoemd. Een drainageput zorgt ervoor dat je leidingsysteem vrij blijft van bladeren en ander vuil, zodat verstoppingen worden voorkomen.

  • 2x einddeksel
  • klik aansluiting 80 mm, twee aansluitingen
  • diameter: 315mm
  • zandvang: 100mm
  • Wilt u meerdere aansluitingen of in een andere hoek? Neem contact op!

Hoe werkt een Drainageput?
Wanneer overtollig water op het land of in de tuin wordt afgevoerd via ondergrondse drainagebuizen spreken we van een drainage systeem. De drainagebuizen bevatten kleine perforaties die het grondwater opnemen. Via een of meerdere eindbuizen wordt het verzamelde water omgeleid naar een sloot of afvoerput.

Waarom PVM-Trading? Wij zijn dé leverancier voor kunststoffen, vloertegels, wegenzout, zonnepanelen, diensten en meer! Samen met onze zusterbedrijven Pieter van Middelaar B.V. en PVM Solar B.V. regelen wij ons eigen transport en verlenen naar wens extra services. Denk hierbij aan het leggen van vloertegels, zonnepanelen of het ondernemen van groen-, en grondwerk. Daarnaast hebben wij een sterke duurzaamheidsambitie. We bieden verschillende duurzame producten en services aan, kijk bijvoorbeeld een keer naar ons CO2 neutrale stooizout!

Extra informatie

Type

Drainput 315mm H=1000mm 2x80mm klikaansluiting 0°-180° + 2xeinddeksel, zandvang 100mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Drainage put 315mm H=1000mm 2x80mm klikaansluiting 0°-180° + 2xeinddeksel, zandvang 100mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *