Drainage eindbuis

Vanaf: 4,71 incl. btw.

  • Kleur: oranje
  • Lengte: 1 meter
  • Polypropeen
  • Beschikbaar in diameter: 60, 80, 100 en 125
Waarom PVM Trading?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bestelling op maat mogelijk via offerte

Veilig betalen via iDeal, Bancontact of op rekening

Gratis verzenden v.a. € 125 en altijd gratis afhalen

Levering in België mogelijk

Drainage eindbuis 
Het einde van een drainagesysteem is voorzien van een eindbuis die het teveel aan water afvoert naar bijvoorbeeld een put of sloot. De drainage eindbuis is voorzien van een klikaansluiting en kan eenvoudig over de drainagebuis worden geschoven. De eindbuis klikt dan vast achter de ribbels van de drainagebuis. Zo bent u er van verzekerd dat drainage eindbuis ten alle tijden vast blijft zitten aan de drainagebuis.

Deze harde kunststofbuis steekt uit en loost het water boven de sloot. Hierdoor spoelen de (vaak zwakke) wanden van een sloot niet weg door het teveel aan water. De drainage eindbuis voorkomt niet alleen uitspoeling van de grond aan de uiteinde van de drainagestreng, ook zorgt het voor een visueel strakke/nette uitstraling en vergemakkelijkt het terugvinden van de drainagestrengen voor een eventuele inspectie van de drainagebuis.  Bekijk ons aanbod drainagebuizen en koppelsystemen hier.

  • Kleur: oranje
  • Lengte: 1 meter
  • Polypropeen
  • Beschikbaar in diameter: 60, 80, 100 en 125

 

Waarom PVM-Trading? Wij zijn dé leverancier voor kunststoffen, vloertegels, wegenzout, zonnepanelen, diensten en meer! Samen met onze zusterbedrijven Pieter van Middelaar B.V. en PVM Solar B.V. regelen wij ons eigen transport en verlenen naar wens extra services. Denk hierbij aan het leggen van vloertegels, zonnepanelen of het ondernemen van groen-, en grondwerk. Daarnaast hebben wij een sterke duurzaamheidsambitie. We bieden verschillende duurzame producten en services aan, kijk bijvoorbeeld een keer naar ons CO2 neutrale stooizout!

Extra informatie

Diameter: No selection

60 mm, 80 mm, 100 mm, 125 mm