Winkelwagen

Over ons

Over PVM

In 2019 begonnen, uitgegroeid tot meerdere bedrijven

PVM-Trading: hét bedrijf voor al uw benodigdheden binnen de groen- en grondwerkzaamheden, zonnepanelen branche en evenementen. In 2019 begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot meerdere bedrijven met wereldwijde leveranciers waar we persoonlijk contact mee hebben.

Het transport van de producten ligt vólledig in eigen beheer voor extra korte lijnen. Daarnaast helpt het bedrijf uw organisatie voor een scherpe prijs de producten in bovenstaande sectoren te leveren!

Pieter van Middelaar is begonnen met Pieter Van Middelaar B.V. voor dienstverlening binnen groen- en grondwerkzaamheden. Daaruit is PVM-Trading B.V. ontstaan voor o.a. kunststoffen, vloertegels, wegenzout. Sinds 2023 is daar PVM-Solar B.V. bijgekomen voor al uw zonnepanelen en toebehoren

Daarom PVM Trading

Scherpe prijzen
Snel handelen
CO2 neutraal
Persoonlijke service
Eigen bezorgservice

Wat kunnen wij u bieden?

Duurzaamheid

Omdat PVM-Trading streeft naar een duurzame samenleving, werken Pieter en zijn team zoveel mogelijk met gerecyclede producten. Daarnaast ontwikkelde PVM-Trading samen met haar partner GreenSand  uniek én co2-neutraal  strooizout en zijn ze actief in de aanleg en verkoop van hoogwaardige zonnepanelen.

Betrouwbaarheid

Door ons groeiende team houdt PVM-Trading álles in het bedrijf in eigen beheer, zo ook alles omtrent transport. Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat uw producten goed aankomen. Dit geeft u een goed gevoel, maar ook zeker ons.

Én extra service

Daarnaast vindt PVM-Trading  het zeer belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Binnen ons team vól specialisten hebben wij een ruim aanbod in services om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zo kunnen wij ook uw projecten uitvoeren. Denk aan: grondwerkzaamheden, riolering, groenwerk en wij zijn gecertificeerd om zonnepanelen te installeren!

Transport

Het transport van PVM-Trading is volledig in eigen beheer. Of het nu gaat om kleinere hoeveelheden drainage of bulktransport van wegenzout. PVM-Trading verzorgt het transport. Dit zorgt voor snelle levertijden.

Legservice

Als extra service biedt PVM-Trading ook een legservice voor haar kunststof vloertegels. Wilt u uw vloeren vakkundig gelegd hebben? Wij kunnen dit voor u verzorgen, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Wij maken het onmogelijke mogelijk! Wilt u weten wat PVM-Trading voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

× Kan ik je helpen?