Over ons

Over PVM

In 2019 begonnen, uitgegroeid tot meerdere bedrijven

PVM-Trading: hét bedrijf voor al uw benodigdheden binnen de groen- en grondwerkzaamheden. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in kliktegels voor een ontzettend breed doeleinde. In 2019 is Pieter begonnen met zijn eenmanszaak, maar inmiddels heeft hij dit uitgebreid naar PVM-Trading B.V. als groothandel voor aannemers, installateurs en particulieren. Met Pieter van Middelaar B.V. (wat voorheen zijn eenmanszaak was), is het bedrijf waar Pieter met zijn team van gemiddeld 15 jongens actief is in het grondverzet, straatwerkzaamheden en groenvoorziening. De combinatie van deze twee bedrijven zorgt voor een extra grootnetwerk en praktijk ervaringen die Pieter weer kan gebruiken voor zijn klanten van PVM-Trading B.V.

Het transport van onze producten ligt volledig in eigen beheer. Dit doen we om korte lijnen te houden en zelf de controle te hebben over uw bestelling. Daarnaast zijn we hierdoor extra flexibel en kunnen we snel schakelen indien nodig!

De webshop van PVM-Trading is toegankelijk voor iedereen. Daarmee kunnen ook particulieren eenvoudig hun product bestellen snel en voor een scherpe prijs bestellen!

Zakelijk klant worden?

Wilt u voor uw bedrijf een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw benodigde producten? We willen ons graag bewijzen en hebben de ambitie om meer bedrijven wekelijks of zelfs dagelijks te leveren van diverse kunststoffen. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen en gunstige voorwaarden! Ons assortiment is veel breder dan wat u op onze webshop standaard vind. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen en we zullen u een passende offerte geven!

 

Daarom PVM Trading

Scherpe prijzen
Snel handelen
CO2 neutraal
Persoonlijke service
Eigen bezorgservice

Wat kunnen wij u bieden?

Duurzaamheid

Omdat PVM-Trading streeft naar een duurzame samenleving, werken Pieter en zijn team zoveel mogelijk met gerecyclede producten. Daarnaast ontwikkelde PVM-Trading samen met haar partner GreenSand  uniek én co2-neutraal  strooizout en zijn ze actief in de aanleg en verkoop van hoogwaardige zonnepanelen.

Betrouwbaarheid

Door ons groeiende team houdt PVM-Trading álles in het bedrijf in eigen beheer, zo ook alles omtrent transport. Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat uw producten goed aankomen. Dit geeft u een goed gevoel, maar ook zeker ons.

Én extra service

Daarnaast vindt PVM-Trading  het zeer belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Binnen ons team vól specialisten hebben wij een ruim aanbod in services om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zo kunnen wij ook uw projecten uitvoeren. Denk aan: grondwerkzaamheden, riolering, groenwerk en wij zijn gecertificeerd om zonnepanelen te installeren!

Transport

Het transport van PVM-Trading is volledig in eigen beheer. Of het nu gaat om kleinere hoeveelheden drainage of bulktransport van wegenzout. PVM-Trading verzorgt het transport. Dit zorgt voor snelle levertijden.

Legservice

Als extra service biedt PVM-Trading ook een legservice voor haar kunststof vloertegels. Wilt u uw vloeren vakkundig gelegd hebben? Wij kunnen dit voor u verzorgen, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Wij maken het onmogelijke mogelijk! Wilt u weten wat PVM-Trading voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

× Kan ik je helpen?