Zijn deze vloertegels ook beschikbaar voor verhuur?

Bij PVM-Trading snappen we helemaal dat u soms gewoon een tijdelijke oplossing nodig hebt. Daarom zijn nu al onze topkwaliteit vloertegels ook te huur! Of u nu een bedrijf heeft of een particulier bent, onze verhuurservice is perfect voor die momenten waarop u snel een stevige stabiele vloer nodig hebt, zonder de verplichting van een aankoop.

Voor uw bedrijf:

  1. Evenementen en beurzen: Organiseert u een evenement of beurs? Onze vloertegels maken de setting compleet en zijn supermakkelijk te leggen en weer op te ruimen.
  2. Bouw- en renovatieprojecten: Tijdens een verbouwing of renovatie bieden onze vloertegels een veilige en betrouwbare ondergrond voor u en uw team.
  3. Tijdelijke werkruimtes: Heeft u bijvoorbeeld een pop-up store of een tijdelijk kantoor? Onze tegels zijn een snelle en praktische oplossing voor elke vloer.

Voor thuis:

  1. Feestjes en speciale gelegenheden: Een tuinfeest of een familiebijeenkomst op de planning? Onze vloertegels toveren elke ruimte om tot de perfecte feestlocatie.
  2. Verbouwing: Midden in een verbouwing en behoefte aan een tijdelijke vloer? Wij hebben de oplossing die je zoekt.
  3. Jouw speciale dag: Gaat u bijvoorbeeld trouwen of heeft u een andere speciale gelegenheid? Onze vloertegels maken uw ondergrond begaanbaar.

Leg- en ophaalservice:

We begrijpen dat het niet altijd uitkomt om tegels zelf te leggen. Daarom bieden wij een leg- en ophaalservice, waarbij wij de tegels komen brengen, leggen en weer ophalen. Zo heeft u moeiteloos een stabiele vloer voor wanneer u het nodig hebt! Geïntereseerd? Neem contact op voor de mogelijkheden!

We willen het je zo makkelijk mogelijk maken. Daarom regelen we alles rondom de huur van de vloertegels, inclusief levering en ophalen, precies wanneer het jou uitkomt. En natuurlijk tegen een scherpe prijs. Kies voor de flexibiliteit en kwaliteit van PVM-Trading voor jouw tijdelijke vloeroplossingen!

× Kan ik je helpen?