Zand en Grind

Welkom bij PVM-Trading, uw betrouwbare leverancier voor hoogwaardig zand en grind. Of u nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver die werkt aan een tuinproject, wij hebben precies wat u nodig heeft.

Lees verder >>

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Toont alle 15 resultaten

GreenSand producten: een stap richting duurzaamheid
Bij PVM-Trading zijn we trots op onze samenwerking met greenSand. Hun unieke olivijnproducten binden CO₂ uit de atmosfeer, waardoor uw bouw- of tuinprojecten niet alleen mooi, maar ook klimaatvriendelijk kunnen zijn. Deze milieuvriendelijke optie is perfect voor iedereen die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Een breed assortiment voor elk project
Of u nu op zoek bent naar specifiek zand voor uw tuinpad, fijn grind voor een oprit, of robuuste materialen voor bouwprojecten, bij PVM-Trading vindt u het allemaal. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan diverse behoeften en toepassingen. En voor de milieubewuste klanten bieden we de unieke greenSand producten aan, die perfect te combineren zijn met onze gerecyclede kunststoffen.

Betaalbaar en gemakkelijk geleverd
Bij PVM-Trading begrijpen we dat kosten en gemak belangrijke factoren zijn bij uw projectplanning. Daarom zijn al onze prijzen inclusief verzending door heel Nederland. Dit betekent geen verborgen kosten, gewoon duidelijkheid en gemak. Bestel vandaag nog en ervaar de efficiëntie van PVM-Trading.