Vloertegels

Duurzame vloertegels voor elke ondergrond en toepassing.
Ontdek onze veelzijdige vloertegels gemaakt van gerecycled kunststof! Zowel te koop als te huur. Perfect geschikt voor evenementen, werkplaatsen, magazijnen, tuinen, dakterrassen, stallen en meer!

Lees verder >>

Show Filters

Resultaat 1–36 van de 55 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–36 van de 55 resultaten wordt getoond

Zoekt u een oplossing voor een ongelijke of onveilige ondergrond? Of heeft u een tijdelijke vloer nodig voor uw evenement of bouwterrein? Ontdek onze veelzijdige vloertegels gemaakt van gerecycled kunststof. Onze vloertegels zijn ideaal voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om magazijnvloeren, dierenverblijven, paddocks, bouwlocaties, evenementen of tuin- en landbouwtoepassingen, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Huurmogelijkheden voor evenementen
Organiseert u een evenement en heeft u een tijdelijke vloer nodig? Overweeg dan onze vloertegels te huren. Ze zijn snel te installeren en net zo snel weer te verwijderen.

Veiligheid en gemak
Veiligheid staat bij ons voorop. Onze tegels zijn uitgerust met verschillende antislipklassen en een handige klikrand voor eenvoudige montage en demontage.

Gecertificeerde kwaliteit
Onze vloermatten zijn niet alleen duurzaam, maar ook gecertificeerd voor bijvoorbeeld brandveiligheid. De matten zijn brandvertragend, wat ze ideaal maakt voor werkplaatsen zoals autogarages of magazijnen