GoGreenSalt CO2-neutraal wegenzout

GoGreenSalt: CO2-neutraal wegenzout: dé groene keuze voor gladheidsbestrijding

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor traditioneel wegenzout? Maak kennis met GoGreenSalt, verrijkt met 25% greenSand olivijn. Dit milieuvriendelijke wegenzout biedt niet alleen superieure grip in ijzige omstandigheden, maar draagt ook actief bij aan een beter milieu. Bij oplossing verweert GoGreenSalt, waarbij CO2 en water worden opgenomen. Het CO2 wordt permanent omgezet naar kalk, waardoor het product bijdraagt aan een beter milieu. Verder gaat kalk verzuring tegen en wordt de groei van groenaanslag en blauwalg geremd.

Elke 4 kg van ons GoGreenSalt compenseert ongeveer 1 kg CO2 door de toevoeging van greenSand olivijn.  Onze claims zijn onderbouwd door grondig onderzoek, exclusief voor ons product, waardoor we 100% kwaliteitsgarantie kunnen bieden. Voor greenSand olivijn is een uitgebreide levenscyclusanalyse gedaan en er is een milieukosten indicator berekend. De uitslag is een extreem lage MKI-score van €-15,23. Daar zijn we trots op!

Voor meer informatie over ons product, download de GoGreenSalt brochure of bekijk hier onze presentatie.

GoGreenSalt CO2-neutraal wegenzout, dé groene keuze in gladheidsbestrijding!

Gemeenten, hoveniersbedrijven en andere instanties opgelet: voor bulkbestellingen en gedetailleerde toelichting, neem direct contact met ons op.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten