Strooizout

Als de winterse kou toeslaat en de wegen, wandelpaden en parkeerterreinen bedekt raken met ijs, is er één betrouwbare oplossing die velen vertrouwen: strooizout. Bij PVM-Trading begrijpen we het belang van veiligheid tijdens de wintermaanden. Daarom bieden we hoogwaardig wegenzout, ook bekend als strooizout, dat speciaal is ontworpen om gladheid effectief te bestrijden. Wanneer dit zout in contact komt met ijs, vormt het een mengsel dat pekel wordt genoemd. Pekel heeft een lager vriespunt dan ijs en sneeuw, waardoor bevriezing verminderd wordt. Zo kan het risico op ongelukken aanzienlijk verminderd worden.

Maar dat is niet alles. Bij PVM-Trading zijn we toegewijd aan duurzaamheid. Voor degenen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijker alternatief voor regulier zout, zijn we trots om ons CO2-neutrale GoGreenSalt wegenzout te presenteren. Dit speciale zout helpt niet alleen bij het bestrijden van gladheid, maar draagt ook bij aan het verminderen van de hoeveelheid CO2 in onze atmosfeer.

Ontdek ons uitgebreide assortiment strooizoutproducten en zorg ervoor dat u voorbereid bent op de winter! Wij leveren alles van grote kwantiteiten los gestort tot kleine verpakkingen. Of u nu kiest voor ons standaard strooizout of ons milieuvriendelijke CO2-neutrale GoGreenSalt, bij PVM-Trading bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten